Cara Cara Membuat Donat Coklat

Cara Cara Membuat Donat Coklat Cara Cara Membuat Donat Coklat. Berikut adalah beberapa resepi mengenai Cara Cara Membuat Donat Coklat. LautanResepi.Com mempunyai 973 resepi yang punya kaitan dengan Cara Cara Membuat Donat Coklat. Anda boleh mencari resipi lain seperti Cara Cara Membuat Donat Coklat atau resipi-resipi lain dengan mudah dengan Layanan Pencarian resepi di LautanResepi.Com.

LautanResepi.Com selalu cuba untuk menyenangkan pengalaman anda mendapatkan berbagai macam resepi dengan mudah di internet. Anda cukup nyatakan nama resepi hidangan ataupun bahan makanan yang anda punya di dalam peti sejuk anda, maka LautanResepi.Com akan menyajikan resepi yang anda cari atau resipi yang boleh anda masak dengan bahan makanan yang terdapat di dalam peti sejuk anda.

Berikut ini adalah beberapa resipi yang berkaitan dengan Cara Cara Membuat Donat Coklat
Coklat Susu Cornflakes Badam
Resepi Coklat Susu Cornflakes Badam
BAHAN-BAHAN ( ~ 45 BIJI ) 200g coklat putih (white compound coklat) Saya guna jenama Beryl's. 50g badam hiris ( panggang dan sejukkan) 50g cornflakes (jika terlalu kasar pecahkan sedikit. paper cup secukupnya. Manik hiasan @ apa2 yg difikirkan sesuai - ...
Mashmelo Coklat
Resepi Mashmelo Coklat
BAHAN-BAHAN ( 10BIJI ) mashmelo (boleh beli kat kedai barang2 bakery) - bentuk macam mana pun boleh Coklat hitam (Dark choclate) Badam cincang (almond) -boleh jugak kalu nak pakai choc rice Batang Lidi CARA-CARA * cairkan coklat ( boleh guna kaedah double ...
Cupcake Coklat
Resepi Cupcake Coklat
BAHAN-BAHAN ( 50 BIJI ) 1 1/2 cawan tepung gandum 1 sudu kecil baking powder 2 biji telur 1 cawan gula custor 2 sudu besar butter coklat masakan secukupnya - lebih kurang 150 gm ceri sebagai hiasan - dibelah 2 2 - 3 sudu besar susu cair CARA-CARA Ayak ...
Puding Karamel Lapis Coklat
Resepi Puding Karamel Lapis Coklat
BAHAN-BAHAN ( LOYANG BULAT 6" X 3" ) Bahan A : 1 tin susu cair 5 sudu besar gula 3 biji telur Gred A 1 sudu kecil esen vanila Bahan B : 1 tin susu cair 5 sudu besar gula 3 biji telur Gred A 4 sudu besar serbuk koko @1 sudu kecil serbuk nescafe + 1 sudu ...
Kek Pisang Taburan Coklat
Resepi Kek Pisang Taburan Coklat
BAHAN-BAHAN ( 5 ORANG ) 1 cawan minyak 1 cawan gula 5 biji telur 1 1/2 cawan tepung gandum 1 sudu makan baking powder 1/2 sudu teh soda bikarbonat 1/2 sudu teh esen pisang 10 biji pisang emas | pisang jenis lain pun boleh Parutan coklat cadbury | boleh ...
Kek Coklat Marble Dan Cheese
Resepi Kek Coklat Marble Dan Cheese
BAHAN-BAHAN ( SAIZ CAKE SEDERHANA ) adunan (A)180g butter (buttercup) Klik di sini untuk isi bahan 20g serbuk koko 170g gula kastor 120g tepung (bluekey) 1 sudu serbuk penaik ( kalau dalam tepung dah ada serbuk penaik, tak perlu letak lagi dah) 3 biji ...
Kek Pisang Coklat Mousse Chocolate Mousse Banana Cake
Resepi Kek Pisang Coklat Mousse Chocolate Mousse Banana Cake
BAHAN-BAHAN ( 9" ATAU 8" BULAT, KETINGGIAN 3" ) Kek Chiffon (Sumber: kejusedap-acx-comm.com) 30g serbuk koko 1/2C air panas 1st chocolate emulco/paste 4 kuning telur Gred A 100g gula kastor 130g tepung naik sendiri 1/2st baking powder 1/2st soda ...
Muffin Coklat Meleleh
Resepi Muffin Coklat Meleleh
BAHAN-BAHAN ( 14 BIJI ) 125 g mentega 120 g gula halus 125 g tepung berserbuk penaik 3 biji telur Gred A 1 camca teh esen vanilla 1/2 camca teh ovallate 60 g coklat susu, dicairkan (gunakan kaedah double boiler) CARA-CARA Pukul mentega, ovalatte dan gula ...
Kek Coklat Brownies
Resepi Kek Coklat Brownies
BAHAN-BAHAN ( 1 KG ) Bahan A: 1 cwn butter cair 1 cwn susu cair 1 cwn air panas 2 cwn gula perang Bahan B: 2 biji telur 1 s/k esen vanila Bahan C: 1 s/k baking powder 1 s/k soda bikarbonat 1 cwn serbuk koko 2 cwn tepung gandum Bahan hiasan: Coklat masakan ...
Kek Lapis Coklat Keju
Resepi Kek Lapis Coklat Keju
BAHAN-BAHAN ( 1 LOYANG UKURAN 20CM ) 4biji telur 100gr gula pasir 1sdt ovallate 25ml susu cair/uht 50gr mentega,cairkan 100gr tepung gandum } 1/2sdt serbuk panaik }ayak bersama tepung gandum 150gr keju cheddar parut 1sdm serbuk coklat,ayak. CARA-CARA - ...